Enschede is mijn geboorte- en mijn woonplaats. Met 8 andere fotografen uit Enschede hebben we een collectief, waarbij foto's van 'onze' stad centraal staan. De groep heet 'totzoverenschede' en onze webzite heeft dezelfde naam

uit 2009 tot 2009 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Twentse Welle

2009

Na de vuurwerkramp in Enschede is er een compleet nieuwe wijk in de stad ontstaan. Het Roombeek is nu een prachtige wijk, met veel fraaie architectuur en een levend, cultureel hart in de stad.

Tetem2

2009

In Enschede is na de vuurwerkramp een nieuwe wijk onstaan waar ooit een oude wijk was: Het Roombeek. Fraaie, vernieuwende architectuur en veel cultuur. Een deel van de oude fabrieksgebouwen is behouden en ingevoegd in nieuwe gebouwen. Een deel is nog niet klaar. Tetem I en II moeten nog verbouwd worden.

Menko Toren

2009

In Enschede is na de vuurwerkramp een nieuwe wijk onstaan waar ooit een oude wijk was: Het Roombeek. Fraaie, vernieuwende architectuur en veel cultuur. Een deel van de oude fabrieksgebouwen is behouden en ingevoegd in nieuwe gebouwen. De Menko Toren is daar een voorbeeld van.

Menko Toren 2

2009

In Enschede is na de vuurwerkramp een nieuwe wijk onstaan waar ooit een oude wijk was: Het Roombeek. Fraaie, vernieuwende architectuur en veel cultuur. Een deel van de oude fabrieksgebouwen is behouden en ingevoegd in nieuwe gebouwen. Op een zondagmorgen in de mist was het net een sprookje.

Prismare

2009

In Enschede is na de vuurwerkramp een nieuwe wijk onstaan waar ooit een oude wijk was: Het Roombeek. Fraaie, vernieuwende architectuur en veel cultuur. Een deel van de oude fabrieksgebouwen is behouden en ingevoegd in nieuwe gebouwen. Prismare is een nieuw gebouw, dat een culturele functie heeft.

Twentse Welle

2009

In Enschede is na de vuurwerkramp een nieuwe wijk onstaan waar ooit een oude wijk was: Het Roombeek. Fraaie, vernieuwende architectuur en veel cultuur. Een deel van de oude fabrieksgebouwen is behouden en ingevoegd in nieuwe gebouwen. De Twentse Welle is een museum, dat een aantal musea huisvest. Onder ander het Natuurhistorisch Museum met veel erfgoed uit het textielverleden van Enschede.

Enschede

2009

Panorama van Enschede, gezien vanaf het dak van het kantoorgebouw van De Woonplaats aan de Zuiderval